مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله ملک ارثی

باسلام پدر بنده سه همسر اختیار نموده واز هرسه همسر دارای 11دختر و8پسر ایشان دارای اموال و املاک زراعی وتجاری ومسکونی می‌باشند حال اموال را به صورت مساوی بین هرسه گروه تقسیم کردند و یکی از شروط واگذاری املاک این بود که حق هیچ گونه فروش جابجایی املاک به غیر نداده اند در یک صورتجلسه جداگانه نوشته اند که تا ایشان درقید حیات هستند هیچکدام از فرزندان حق فروش ندارند وچنانچه احساس نیاز کنند این اختیار را دارند که از املاک خود در صدد مرتفع نمودن نیاز اعم از تجاری زراعی یا مسکونی بفروشند و دیگر این که چنانچه فوت کنند وبعداز ایشان هر فرزندی بخواهد در جهت مرتفع نمودن مشکلات مالی سخت و واجب ملکی بفروش برساند باید حق شفعه را رعایت نموده و ابتدا آن ملک را به قیمت وجه امصالحه عرفی به برادران و خواهران خود بفروشد چنانچه هرکدام از برادران و خواهران واقوام طالب خرید آن ملک نبود به شخص ثالثی بفروشند حال پدرم هم اکنون در قید حیات است یکی از برادران بدون رعایت این موضوع صورتجلسه اقدام به فروش نموده و لازم به ذکر است در سال 91که این صورتجلسه وتقسیم نامه ها نوشته شده 4نفراز پسران سن آن ها زیر 18سال بوده و صغیر بوده اند پدرم باولایت قهری به جای آنها امضا کرده حال از شما این سوال را دارم آیا ملکی که برادرم بدون توجه به این صورتجلسه فروخته اگر طرح دعوای ابطال معامله مذکور را نماییم در دادگاه چگونه است؟ میتوانیم ملک فروخته شده را پس بگیریم اصلا پدرم میتواند دادخواست ابطال تقسیم نامه مذکور از سهم آن برادرم که جانب شروط صورتجلسه را رعایت نکرده از برادرم املاک مذکور را پس بگیرد؟ لطفاً راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
برادرتان تخلف از شرط کرده نه خریدار
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به توضیحات شما نیاز به بررسی بیشتر استبه نظر می‌رسد اینجا تخلفی صورت گرفته که نیاز است مدارک و مستندات بررسی گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عضو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شود.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام ملک ارثی وتقسیم نامه پس از فوت محقق می‌شود فلذا دعوی شما قابلیت استماع ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به مفاد قرارداد تنظیمی دارد و باید شرط مندرج در قرارداد بررسی گردد
اگر شرط عدم انتقال به صورت صحیح و قانونی و با تعیین مدت ذکر شده باشد امکان ابطال انتقال وجود خواهد داشت
و ...

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام تخلفی که رخ داده است نیاز به بررسی مدارک دارد