مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه

با سلام و احترام
60 سال قبل بین افراد خاندانمون ارث و میراث تقسیم کردن -- 2 نفر از ورثه تقسیم نامه رو امضا نکردن -- یک سهم از اموال رو عمه خودشون دادن ( وارث نبوده ) یک سهم دیگر هم به فرزندان دختر بزرگ خانواده ( دختر قبل پدر فوت کرده ) دادن --در قطعه ای از اموال هم تقسیم ارث انجام ندادن - هر کی باب میل خودش یه چیزی تصرف کرده و فروخته -------- سایر ورثه هم بصورت عادلانه املاک بینشون تقسیم نشده
1-- آیا میتونیم امروز درخواست بطلان تقسیم نامه بدیم ؟؟
2-- تکلیف املاکی که مردم از هر کدوم از این ورثه خریداری کردن چی میشه ؟
3- خود ما هم بعنوان ورثه --- پدر بزرگون قسمتی از املاک سایر ورثه رو خریداری کرده آیا خطر و تهدیدی از این مورد برامون هست که قواله باطل بشه یا اون قسمت بعد ابطال تقسیم نامه سهم وارث دیگری بیفته ؟
4- تعدادی از وراث اصلا توان مالی پرداخت خسارت به سایر ورثه رو ندارن قانون چه موضعی میگیره ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پاسخ سوال شما ابعاد مختلفی دارد.
بهتر است مدارک خود را نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید و مشاوره حضوری دریافت نمایید .