مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اثبات ساعات اضافه کاری و شبکاری

باسلام
من مدت 13 ماه با یک کارفرما در شیفت شب و با ساعت کاری 12 ساعته کارگر کردم که متاسفانه کارفرما هم حقوقمو کم داده و هم عیدی و سنوات پرداخت نکرده
و البته بابت تسویه حساب امضا گرفته
من تصمیم دارم بابت حق و حقوقم شکایت کنم ولی نمیدونم چطور ثابت کنم شبکار بودم و 12 ساعته کار میکردم چون توی قراردادم چنین چیزی ذکر نشده و سیستم حضور غیاب هم وجود نداشته که بهش استناد کنم
حتی اطمینان دارم روزهای کارکرد و اضافه کارم هم توی محاسبه حقوق کم کردن که حقوق واقعی را پرداخت نکنن
ولی تا اونجایی که اطلاع دارم اثبات این موضوع با منه و من راهی برای اثباتش نمیدونم

پاسخ ها :

امید رضائی تبریزی

امید رضائی تبریزی :

استان :

باسلام،به بیمه مراجعه نمایید و موضوع را بگید اونا بازرس به اونجا میفرستند ایا در انجا دوربین مداربسته وجود دارد به اون استناد کن،حضور غیاب شما که کار میکنید امضا میکنید یا کامپیوتری اثر انگشت است به اونا استناد کن،در کل با یک وکیل که به بیمه مسلط باشه و قوانین کار شکایت را اون تنظیم کنه