مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

سلام.
من شغلم خرید و فروش خودرو هست.
حدود شیش ماه پیش پرایدی را از نمایشگاه دوستم که مثلا اشنا بود خریدم و یکی دو ماه بعدش فروختمش.
بعد من همه سندها را بنام خودم نمیزدم.
از فروشنده میزنم بنام شخصی که خریده از من.
ولی این اقا نمایشگاه دار سند را نمی زند و بهانه که حساب کتاب یکی دوستان سابق من را میگد باید بیارش تا تسویه کند تا سند شما را بزنیم.
حالا راه حل این چه که برم شکایت کنم ازش چون بی ربط و ناحق داره گروکشی میکند.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی خودرو و فک پلاک نمایید