مشاوره حقوقی رایگان - من دغدغه بزرگی برام پیش اومده

سلام من ترم 5 حقوق هستم تا الان چندین دفعه ب علت اینکه فقط و فقط شلوارم مشکل داشته اسمم رو نوشتن و ازم تعهد گرفتند در همون ورودی دانشگاه، میخواستم بدونم ایا بعدها ک بخواهم مدرک لیسانس بگیرم یا وکیل بشم برام مشکلی پیش میاد، اگر پاسخ بدید واقعا ممنون میشم

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر برای شما پرونده در کمیته انضباطی تشکیل ندهند مشکلی نیست

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. نه شما نگران این موضوعات نباشید البته امکان دارد در صورت پذیرش در مرکز وکلا و در زمان تحقیق محلی از دانشگاه شما بسته به شانس اقبال شما مشکلی به وجود آید در غیر اینصورت مساله ای برای شما به وجود نخواهد آمد.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد خیالت راحته راحت