مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین کشاورزی مشاع

سلام.پدر بزرگ بنده و سه برادرش108 زمین را حدود90 سال قبل خریداری کردند،پدربزرگ و برادران زمین ها را شراکتی کشت می کردند.پدرم و پسر عموها هم کشت گردشی داشتند.البته چند سال کشت گردشی انجام نشد سال 1395 قرار داد محلی با حضور معتمدین نوشتند که زمین ها بر اساس سهم و کیفیت تقسیم شود.در همان سال پدرم فوت کرد و املاک تقسیم نشد.الآن ما دادخواست تقسیم دادیم کروکی زمین ها کشیده شد سهم ما دو هکتار کمتر و از نظر کیفیت نامرغوب تر هست.از بین شرکا هم دو خانواده از مجموع چهار خانواده حاضر به تقسیم هستند چه باید کرد؟آیا ادعای یک خانواده مبنی بر تقسیم بدون ارائه تقسیم نامه و بدون قرار داد محلی که نمایندگان شرکا و معتمدین امضاء کردند می تواند باعث عدم تقسیم شود؟؟؟در صورت ادامه وضع فعلی زمین ما که کمتر هست چه می شود؟ضمن اینکه سند اصلاحات ارضی ما از بقیه شرکا بیشتر است!!
کار به کارشناس ارجاع شد
کارشناس اول رأی به تقسیم داد
اما هیئت سه نفره بدون توجه به مستندات نظرشون عدم امکان تقسیم هست.
چه باید کرد؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اعتراض کنید هیت پنج نفره میرود جهت کارشناسی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بابد محتویات پرونده و مستندات بررسی بیشتر شود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به نظریه کارشناسی هیئت سه نفره اعتراض بفرمائید تا موضوع جهت بررسی مجدد به هیئت پنج نفره کارشناسی ارجاع داده شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید ابتدا درخواست انحصار
وراثت را مطرح نمایید
و دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
و توسط کارشناس رسمی تقسیم خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از اخذ نثار وراثت می‌بایست دادخواست تقدیم ترکه به طرفیت تمام وراث که در انحصار وراثت آمده است بدهید