مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک تحصیلی فرزند جانباز

سلام
فرزند جانباز 25درصد هستم
با لیسانس کشاورزی سال 86استخدام رسمی سازمان جهاد شدم بعد سال92مدرک ارشد کشاورزی گرفتم و در حکم کارگزینیم اعمال شد
ولی در سال 1402 مدرک دکتری کشاورزی رو گرفتم و به سازمان جهاد دادم متاسفانه میگن چون یک مقطع ارتقا مدرک داشتی دیگه نمیشه در حکم شما اعمال بشه.
حتی با توجه به قانون ایثارگران و جانبازان هم در سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان اعمال نکردند.
راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.

پاسخ ها :

اعمال مدرک تحصیلی فرزند جانباز اعمال مدرک تحصیلی مدرک تحصیلی