مشاوره حقوقی رایگان - فروش اقساطی خودرو به شخص

با سلام. من میخوام خودرویی رو به شخصی بفروشم. ایشون یک سوم مبلغ خودرو رو میخواد نقد بده و مابقی رو قسطی. میگه خودرو رو به نامم کن تا تعویض پلاک و ... رو انجام بدم ولی خودرو رو در رهن خودت قرار بده تا زمانی که تسویه کامل شد. میخواستم بپرسم اگر ایشون به هر دلیلی متواری بشه و ماشین رو ببره یا اصلا وکالتی و یا هر مدل دیگه ای به کس دیگه ای بفروشه ایا در صورت متواری شدند و پاس نکردن چک هاش من میتونم کاری کنم؟ ایا اگر ایشون ماشین رو بیمه بدنه بکنه به اسم بنده و بعد اصلا ماشین رو بدزده و متواری بشه ایا من میتونم از طریق بیمه بدنه پول ماشین رو بگیرم؟

پاسخ ها :

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام,سعی کنید معاملات خودتان را بصورت قطعی (حتی با قیمت کمتر)انجام بدهید تادرگیر مسایل حقوقی و قضایی بعدی نشوید.