مشاوره حقوقی رایگان - تعدد جرم

باسلام خدمت وکلای محترم احتراما داداش بنده در دو شعبه تجدید نظر دو حکم قطعی گرفته باهم شده 3سال حبس یک سال نیم در زندان است الان بعد یک سال نیم براش حکم جدید رفته زندان باتوجه به تعدد جرم حکم شما شد 7سال این کجا ميشه اعتراض کنیم اصلا یعنی چی تعدد جرم بعد از حکم قطعی یعنی چه؟ وقتی نصف محکومیت گذرانده جرم کلاهبرداری 1سال اعمال نفوذ 2سال داشته ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
با توجه به ماده 510 قانون آیین دادرسی کیفری اگر شخصی چندین جرم مرتکب شده باشد و در دادگاه های مختلف محکوم شده باشد هر گاه قاضی اجرای احکام متوجه این امر گردد موظف است که برای تجمیع احکام اقدام نماید و در این صورت دادگاهی که اخرین کم را صادر کرده بایستی پرونده را به دیوان ارجاع دهد.در این مورد تنها موردی که هست در تعدد حداکثر مجازات جرایم در نظر گرفته می شود و مجازات اشد اعمال می شود. یعنی در اینجا کلاهبردای که اشد مجازاتش 7 سال می باشد اعمال گردیده است. و قابل اعتراض نیز نمی باشد.البته در صورتی که یک سوم مجازات را طی کرده یا کند می تواند آزادی مشروط یا تعلیق دریات نماید