مشاوره حقوقی رایگان - افت قيمت خودرو و تحويل مدارک مقصر

با سلام
من يه تصادف داشتم كه طرف مقابل مقصر شناخته شد و پليس همه مدارك و كروكي را داد به من كه مقصر نبودم
رفتم بيمه كارشناس هم گفت ماشين من چيا ميخواد ولي همه رو گفت خام بخريد رنگ كنيد( كاپوت و گلگير جلو و سپر كامل ميخواد)
ايا به ماشين من كه مدل ٩٥ هستش افت ميخوره؟
همه مدارك مقصر پيشه منه
و همش زنگ ميزنه ميگه مدارك منو بده و من پول افت رو نميدم و هرچي بيمه داد بسه
ايا تا زماني كه تمام هزينه هاي من رو نداده من بايد مداركش رو بدهم؟
با تشكر از شما

پاسخ ها :

تهمينه  شرافت

تهمينه شرافت :

استان :

سلام بیمه تا سقف تعهدات میدهد شما با انجام تامین دلیل با جلب نظر کارشناس خسارات تعیین کنید چنانچه در حد تعهدات بیمه باشد پرداخت و مازاد از طریق دادخواست حقوقی افت خودرو را بیمه نمیدهد وای محاکم زیر پنج سال میدهد البته رویه ایی هست