مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی زوجه به تبعیت از همسر

با سلام
همسر من نیروی دندانپزشک متعهد به خدمت در مناطق محروم ذیل قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو می باشد. این وزارتخانه به درخواست اینجانب برای انتقال محل کار ایشان به یکی از مناطق محروم محل زندگی مان علی رغم اشاره به قوانین متعدد مدنی و حمایت از خانواده پاسخ منفی داده است. شکایت به دیوان عدالت اداری با توجه به اینکه ایشان تعهد دارن چه میزان موفقیت امیز خواهد بود؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام احتمال موافقت هست لایحه بدهین به دیوان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مطابق رای وحدت رویه زوجه می‌تواند به استناد اشتغال زوج انتقالی بگیرد

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام. احتمال دارد در هر حال برای نتیجه بهتر حتما وکیل بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید
اگر موافقت نشد می توانید از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع خود پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. احتمالش کم است. چون زوجه دربدو پذیرش براساس شرایط مناطق محروم وقبول آن درخواست شغل نموده است.