مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مکانیک سیار خودرو

با سلام.بنده ماشینم واشر زده بود،مجبور شدم استاد بیارم جلوی درب خونه که برام درست کنه،حدوداً 10 میلیون تومان هزینه کردم اون آقا هم رفته و فقط یک شماره تلفن ازش دارم فیش‌های واریزی پول که براش زدم،حالا متوجه شدم که ماشینم موتورش مشکل پیدا کرده و به چند نفر نشون دادم همگی نظرشون این بوده که به همون استادی که باز کرده مربوطه،حالا هرچی باهاش تماس می‌گیرم جواب تماسمو نمیده جواب پیاممم نمیده،خواستم ببینم برای شکایت از این استاد فقط یک شماره تلفن؟چون واقعاً نه اسمشو بلدم و نه آدرسی ازش دارم فقط از توی سایت درج آگهی به عنوان مکانیک سیار پیداش کردم...
لطفاً راهنمایی کنید که چه شکایتی با چه متنی تنظیم کنم ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکایت تامین دلیل با جلب نظر کارشناس به همراه مطالبه خسارت وارده

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا تامین دلیل نمایید تا با جلب نظر کارشناس ادعای شما اثبات شود. سپس به استناد فیش های واریزی و گزارش تامین دلیل دعوی مطالبه وجه و مطالبه خسارت مطرح کنید.
برای طرح دادخواست باید بررسی شود که آیا این شخص با این شماره تلفن در ثنا ثبت نام کرده است یا خیر.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بدوا تامین دلیل مطرح سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان‌پذیر است ابتدا تامین دلیل انجام دهید سپس شکایت کنید و شماره تلفن و فیش‌های واریزی را هم ضمیمه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت
و ابتدا باید توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو و میزان خسارات تعیین گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست تامین دلیل بدهید و طبق نظر کارشناس طرح دعوی کنید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تامین دلیل،مطالبه خسارت. دردادگاه