مشاوره حقوقی رایگان - انتقال محل کار خانم پزشک متعهد به خدمت مناطق محروم به تبعیت از همسر

با سلام
خانم بنده نیروی پزشک متعهد به خدمت در مناطق محروم ذیل قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو می باشد.
درخواست بنده برای انتقال ایشان به یکی از مناطق محروم نزدیک محل زندگیم علی رغم اشاره به قوانین متعدد مدنی و حمایت از خانواده و …توسط وزارت بهداشت رد شده است.
با توجه به تعهد خدمت ایشان امکان موفقیت در طرح دعوا در دیوان عدالت اداری به چه میزان می باشد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شما راه دیگری جز طرح دعوی دردیوان ندارید،بنابراین اقدام کنیدو مقید به درصد نتیجه نباشید. در امروکالت نتیجه با درصد مشخص نمیگردد و دربسیاری از موارد بستگی به بسیاری عوامل دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

50 درصد چون مقررات انتقال همسر به تبعیت از زوج ضمانت اجرایی ندارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید