مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی پدر

سلام پدر من با 8سال بیمه که دو سال آخر بیمه قطع نشده یک ماه دیگر 60سال تمام میشود آیا میتوانیم برای از کار افتادگی به علت بیماری اقدام نماییم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید رای از کار افتادگی کلی ، پدر
شما صادر گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ایشان درخواستی از کار افتادگی بدهند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله درخواست طرح موضوع را از طریق کارگزاری بیمه ارسال الکترونیکی فرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر به تایید کمیسیون مربوطه برسد اری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این مورد را بصورت حضوری از اداره مربوطه پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت تایید کمیسیون مبنی برازکارافتادگی، دوسال از پرداخت حق بیمه معاف و بعد از آن درنهایت بازنشستگی اعطا میگردد.