مشاوره حقوقی رایگان - انکار و تردید سند عادی

با سلام ، من سال 98 یک وکالت بلاعزل بابت اپارتمانم به همسرم دادم و ایشون اپارتمان را بدون اطلاع من به نام شخص دیگری سند زده و من بدون مطالعه متن سند عادی که راجع به همون ملک بود انرا امضا کرده ام ولی هیچی پولی بابت ان ملک دریافت نکردم ، به نظر شما بابت سند عادی ادای تردید کنم یا بهتر است ادعای انکار یا سفید امضا ؟ کدوم مورد برای قاضی قابل قبول تره ؟ لطفا منو راهنمایی کنید به خدا من به خاطر اعتماد به همسرم بدون خواندن متن فقط انرا امضا کردم ، اگر اشتباه کنم تمام حق و حقوقم پایمال می شود

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باید پیگیری کنید که از دولت سوء استفاده کرده است
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

امکان مطالبه ثمن معامله وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشید که امکان مطالبه سمند وجود دارد اما جزئیات پرونده شما با توجه به اظهارات شما نیاز به بررسی بیشتر دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی محتوای ان دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مواردی که شما اعلام کرده اید در دادگاه نتیجه ای نخواهد داشت.
سفید امضاء زمانی مطرح است که واقعاً بدون متن امضاء کرده باشید.
از طرفی شما وکالت بلاعزل داده اید که این موضوع ثابت می کند با علم و اطلاع به نام همسرتان انتقال داده اید.
برای طرح دعوای حقوقی مناسب به دفتر وکیل مراجعه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما وکالت داده اید به همسرتان ایشان هم با وکالت نامه ملگ را منتقل کرده است اینکه شما متن را نخوانده اید دلیل محکمه پسندی نیست

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام وقتتون بخیر قاضی از شما قبول نمیکنه که بگید بدون خواندن متن رو امضاء کردم

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک است. درحالت کلی امکان مطالبه ثمن محتمل تراست.