مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری مجدد پرونده

باسلام ،در خصوص یک قطعه باغ که به مدت معینی اجاره داده شده به یکی وحال بعد اتمام مدت حاضر به تخیله نبوده وبرگه ای را ارائه داده که یه جای اجاره نامه،برگه معامله قطعی است ،برگه این چنین است ،برگه ای تایپ شده ،بدون تاریخ تنظیم،بدونه اندازه ومتراژ دقیق باغ ،ودست نوشته شده دوباره روی ان و اصلی ترین ارکان معامله که باید روی ی برگه باشه در این برگه نیست ان هم شهود هستن که نداره،وهمچنین طرف در جلسه دادگاه وهمچنین در اظهاراتش اقرار ونوشته که برگه را به تنهایی در دفتر دهیاریش تایپ نموده ان هم به روی یک پیش نویس دست نویس!؟
حال اولین شکایت ما برای رفع تصرف موفقیت امیز بود وطرفمون در جلسه دادگاه محکوم به رفع تصرف شد وهمچنین رأی قطعی تجدید نظر هم خورد وبعد چند روز با همکاری پاسگاه محل صورتجلسه وباغ را تحویل ما داد ،اما بعد ان سه دفعه شکایت مطرح نمودن که باز یا رد شدن یا محکومیت دوباره برای چهارمین بار ی برگه سند ثبتی ارائه دادن به دادگاه که مربوط به یک چهارم ان باغ بود که ان هم ما بیخبر بودیم ازش ندیده بودیم تا تو جلسه دادگاه که رفتیم به عنوان اثبات مالکیت وثبت اسناد ملک ،با همین یک برگه سند پرونذه ،به دادگاه بدویی ارسال شد ،البته پرونده رفع تصرف بایگانی وجدا از این بود که مختومه شده ،، اما بعد چند هیت کارشناسی وجلسه دادگاه با وجود اینکه کلیه بنجاق وقولنامه ها نزد ما بود وهمچنین تنها شاهدی که معرفی کرده بود که صاحب قدیم ان زمین باغ بود وهمچنین برگه سند ثبتی .که ایشان هم اقرار نمودن فقط میدانم باغ متعلق به ما میباشد وبعد ان را خبری ندارم ،وهمچنین سوگند یاد کردنه ی شاهد نزدیک ما که حین تنظیم اجاره نامه مابین دو طرف بوده وگفت قرار بر اجاره بوده نه فروش! ،واین طرف هم صورتجلسه شده قبلن امضا وپنجه مهر زده با حضور پاسگاه که حقی بر باغ ندارد.! ولی الان حکم بر محکومیت ما صادر شده ورأی قطعی هم خورده .ممنون وتشکر راهنمایی بفرمایید چطور وچگونه میشود .وایا راهی هست برای جلوگیری از اجرای حکم وبرسی دوباره پرونده ممنون ؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم به دلیل حساسیت موضوع ملکی شما جهت اظهار نظر دقیق رویت اسناد و مدارک بسیار ضرورت دارد. اما به طور کلیت شاید از موارد اعاده دادرسی بتوان استفاده کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع و دادنامه صادره است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری راه حل وجود دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تماس بگیرید تا آیتم ارسال مدارک برای شما فعال شود و مدارک مورد بررسی قرار بگیرند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید از ابتدا وکیل می گرفتید الان هم باید مدارک را ببینم تا بتوانم درست راه حل ارائه بدهم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به شما کاربر محترم دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک بخشی از آن مرتبط با ملک و باغ و اراضی می‌باشد و با به مفهوم دقیق تر کلا اموال غیر منقول میشود به این شکل حل و فصل نمی‌شود که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یکدیگر ارتباط کامل دارند البته شباهت هایی به یکدیگر دارند ولی نه کاملا و متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را اصلا نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست قید می کنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .