مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پروانه ساخت

با سلام
من یه آپارتمان که کلا 4 واحد هست رو خریدم،این ملک دارای 4 سند تک برگی مسکونی آپارتمان هست،میخام این آپارتمان رو تخریب کنم و طبق قانون منطقه پروانه ساخت بگیرم و آپارتمان 10 واحدی بسازم
برای دریافت جواز ساخت باید با همین 4 سند تشکیل پرونده بدم؟ یا باید تجمیع بشه؟ نمیدونم باید از کجا شروع کنم
اگر میشه در مورد دریافت پروانه تخریب و نوسازی آپارتمان های چند واحدی راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای تخریب ملک ابتدا باید مجوز و پروانه تخریب و نوسازی از شهرداری اخذ نمایید و برای اخذ مجوز مدارک هر 4تا واحدو مدارک هویتی مالک را به همراه داشته باشید.