مشاوره حقوقی رایگان - پروانه ساخت

سلام با تشکر از پاسخگویی شما عزیزان .
سازه های پیش ساخته و کانکس کوچک در حد 20 یا 30 متر برای احداث در ملک شخصی که در روستا سند تک برگ و برگه مسکونی از بنیاد مسکن را نیز دارد است نیازمند تهیه نقشه و پروانه ساخت میباشد ؟
از لحاظ قانونی منعی دارد که بدون پروانه احداث شوند ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در باغ و زمین زراعی باشد تغییر کاربری است اگر در ملک مسکونی باشد تغییر کاربری نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در ملک مسکونی خود می خواهید کانکس بگذارید به نظر مشکل خاصی ایجاد نخواهد نمود با بنیاد مسکن و دهیار هماهنگ باشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تغیر کاربری غیر مجاز محسوب میشود و جرم است
و شما باید ابتدا از اداره جهاد و بنیاد مسکن اجازه ساخت اخذ نمایید و سپس اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تغییر کاربری محسوب می گردد از جهاد باید مجوز بگیرید