مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پروانه ساخت آپارتمان

با سلام
من یک ملکی رو خریدم که حدود زمین 360 متر هست و دارای 4 واحد آپارتمان هست که هر کدام از آپارتمان ها سند تک برگی جدا دارند و کل ملک دارای 4 سند تک برکی مسکونی هست،الان میخام این آپارتمان رو تخریب کنم و آپارتمان جدید 10 واحدی بسازم ،برای دریافت پروانه ساخت باید این اسناد آپارتمان ها تجمیع بشه یا با همین 4 سند تشکیل پرونده بدیم؟ یا باید تخریب کنم تبدیل بشه به زمین؟
در مورد روند دریافت پروانه ساخت برای این نوع ملک رو اگر میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بانک خودت باید بهت بگه به دستور چه مرجعی و طی چه شماره ای مسدود شده

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . به اداره ثبت و شهرداری مراجعه فرمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قبل از تخریب از طریق شهرداری مجوزات لازم را اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره ثبت و شهرداری به نحو حضوری اقدام بفرمائید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نیازی نیست به این امور صرفا به شهرداری مراجعه کنید