مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مشاعات ساختمان با واحدهای تجاری

سلام. در آپارتمانی با 10 واحد مسکونی و دو مغازه تجاری ساکن هستم. پشت بام ساختمان نیاز به تعمیر ایزوگام دارد. آیا هزینه های بام با مغازه های تجاری مشاع است و باید سهم پرداخت کنند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله معمولاً جز مشاعات است و بر اساس متراژ باید پرداخت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ بایستی پرداخت شود و پرداختی هزینه‌های قسمت‌های مشاع ساختمان بر اساس متراژ قسمت‌های اختصاصی محاسبه خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این هزینه ها براساس متراژ محاسبه می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله باید پرداخت نمایند
هر مالک به نسبت مساحت اختصاصی
واحد خود ، باید هزینه ایزوگام را پرداخت نمایند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام پشت بام مشاع می باشد و پرداخت تمام هزینه های مشاع برعهده تمام مالکین ملک مشاع می باشد و براساس متراژ محاسبه میگردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله معمولاً جز مشاعات است و بر اساس متراژ باید پرداخت شود