مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور سیکلت

بنده موتور صفر خریدم و رفیقم گفت که من رانندگی کنم و منم بهش داد و سر پیچ اصلا بدون هیچ توجه ی پیچ رو نچرخید و صاف رفت تو ماشین از لاین روبه روی و مقصر بنده هستم یا رفیقم که پشت موتور نشسته بود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص خسارت بیمه می‌بایست بپردازد در خصوص افت قیمت رانندگی مقصر می‌بایست بپردازید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در این حادثه راننده مقصر شناخته خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کارشناس راهنمایی و رانندگی مقصر و میزان آن را تعیین خواهد کرد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود رفیق شما هم خسارت شما وهم خسارت طرفتان اگر کارشناس اعلام کرد شما مقصرید باید پرداخت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام راننده مقصر است البته اگر گواهینامه نداشته و شما مطلع بوده اید درصدی از تقصیر هم متوجه شماست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید و...