مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به وصیت نامه

پدرم وصیت نامشو در حضور همه فرزندان نوشته و به 6 تا خواهرمون زمین داده و تو وصیت نامه هم گفته که اینا سهم شما 6 تا از اموال من است و تو بقیه اموال سهمی ندارید و اونا هم امضا کردن.آیا بعد از فوت پدر میتوانن اعتراضی به بقیه اموال داشته باشند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
وصیت نامه نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
بهتر است پدرتان تمام اموال خود را تقسیم کند و سهم شما را نیز تقسیم کند تا بعد از فوت مشکلی پیش نیاد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانند اعتراض داشته باشند سایرین نیز می‌توانند به سهم خواهرها اعتراض داشته باشند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
ـوصیت فقط تا بک روم اموال نافذ است . ضمنا نمیتواند فرزندی را از ما ترکی ک مبماند محروم نماید و حق اعتراض برای دختران هست. بهتر است در زمان حیات به صورت رسمی یهم هر کس را به وی انتقال دهد

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

اگر کمتر از سهم قانونی دخترها به انها داده دخترها میتوانند مدعی شوند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

وصیت تا یک سوم از اموال صحیح است و بیشتر از یک سوم اموال �فذ نیست و خواهران می‌توانند بعد از فوت به این موضوع اعتراض نمایند