مشاوره حقوقی رایگان - وام ودیعه مستاجر

با سلام
من وام ودیعه ای دریافت کرده ام ،ولی صاحب خانه می‌گوید چون با اجاره نامه من وام گرفته اید ملک من هم در ضمانت است در حالی که من دو ضامن به بانک معرفی کرده ام ،آیا این حرف درست است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
صحت ندارد.
شما دو نفر ضامن معرفی کرده اید و برای ملک صاحبخانه مشکلی پیش نمیاد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر ارتباطی به ملک موجر ندارد وام ودیعه اصلاً ارتباطی به مالک ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ این گفته صحت ندارد و ملک مالک در ضمانت نمی‌باشد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
خیر ضمانت مربوط ب ملک ایشان نیست و کلا ب ایشان مربوط نمیباشد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر
واقعا این حرف ها را بر اساس کدام سند و منطق مطرح می نمایند؟