مشاوره حقوقی رایگان - ادعای گران خریدن کالا

با سلام و احترام بنده مغازه دار هستم و یک خانم از من برای تعمیر خودرو وسیله خریده، پول بنده را پرداخت نکرد و من مجبور به شکایت شدم و رای به نفع بنده صادر شد و پولم را گرفتم. دوباره این خانم شکایت کرده و حالا مدعی شده که قیمت بیشتر نوشتی و تعمیر ماشین اینقدر وسیله نیاز نداشته و وسایل تکراری است، در صورتی که من طبق درخواست تعمیرکار وسایل رو تحویل دادم و گران فروشی هم نکردم. تعمیرکار هم در جلسه شورا گفتند که فاکتور درست هست ولی اطلاع ندارم در صورتجلسه شورا ذکر شده یا نه، آیا شکایت به نفع این خانم می شود؟ من باید برای دفاع چکاری انجام بدهم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما اعلام نمایید که وسایل را به درخواست تعمیرکار ، به خود تعمیرکار تسلیم کرده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی شخص می‌بایست در اینجا تعمیرکار خود شکایت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت آن خانم نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به همین رای که به نفع شما صادر شده است استناد کنید