مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش کالا

سلام. بنده مغازه دارم و یه جنس رو یکسال و نیم پیش با اقساط 10 ماهه بصورت چکی به مشتری فروختم و الان بعد یکسال و نیم طرف رفته اتحادیه شکایت کرده که قیمت کالا بالا بوده و جنس بدون فاکتور بوده یعنی خود طرف فاکتور نمی‌خواست اونروز ولی الان توی شکایت از عدم ندادن فاکتور هم حرف زده، راه حل چیه؟
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما قبلا فاکتور داده اید و قیمت را بالاتر نظر باشی مشکلی برایتان ایجاد نمی شود در غیر این صورت باید مابقی قیمت بیشتر را برگردانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت عدم ارائه فاکتور تخلف صنفی است حتی اگر خریدار درخواست نکرده باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قیمت بالاتر به دلیل خرید اقساطی طبیعی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید فاکتور صادر می‌کردید متاسفانه تخلف کردید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معمولاً در اجناس اقساطی ثمن مقداری بالاتر محاسبه میگردد دفاع کنید و کاملاً طبیعی است اما عدم صدور فاکتور تخلف صنفی است و معمولاً درج در پرونده صنفی ممکن است کمی جریمه شوید می توانید چک های شان را نیز به اجرا بگذارید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

پرونده با این فاصله زمانی قابلیت طرح ندارد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود عدم ارائه فاکتور تخلف است

سيدمرتضي  سيدخاوري لنگرودي

جناب آقای سيدمرتضي سيدخاوري لنگرودي :

صدور فاکتور حق مشتری و تکلیف فروشنده است حتی اگر نخواهد هم باید صادر بفرمایید. در شعبه تعزیرات از خودتون دفاع کنید باید رسیدگی بشه تا معلوم بشه

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ندادن فاکتور به مشتری از تخلفات صنفی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چک ها را به اجرا بگذارید ، ادعای ایشان به جایی نخواهد رسید ، عنوان کنید برای فرار از پرداخت وجه بهانه می آورد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان موظف است مبلغ شما را بپردازد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دید ایشان برای ادعای خود چه مدرکی دارد