مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام من با همسرم مشکلات زیادی از لحاظ اخلاقی و دینی داریم و دیگر قصد ادامه زندگی را ندارم ولی همسرم حاضر به طلاق دادن من نیست، البته 12 سال ازدواج کردم و صاحب 1 دختر 8 ساله هستم، بعد از آن همسرم نابارور شده است، حالا خواستم ببینم این دلیل می‌شود برای اینکه من بتونم درخواست طلاق بدهم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بابت مشکل جنسی زوج به پزشکی قانونی ارجاع میشود. چنانچه پزشک تایید کند از باب عسر و حرج می توانید دادخواست طلاق بدهید