مشاوره حقوقی رایگان - کسری خدمت سربازی

سلام پدر من از سال 63 تا سال 80 در خلیج منطقه لاوان و خارک رو کشتی های ملی نفتکش کار می‌کرد خواستم بدونم شامل کسر خدمت میشه
سوال دومی که داشتم بنده متاهل دارای دو فرزند هستم خواستم بدونم ساکن خرمشهر خواستم بدونم تو شهر خرمشهر بیوفتم خدمت سربازی من چقدر است

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه حقوقی نیست و در زمره سوالات غیرحقوقی قرار دارد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری و شهرداری اداره کار خارج از تخصص است

جواد خان زاده مقصودلو

جناب آقای جواد خان زاده مقصودلو :

با سلام اگر اون مناطقی که پدرتون در انجا کار میکردن جز مناطق جنگی و عملیاتی باشد میشود کسر خدکت بگیرین و الا نه و در مورد سوال دومتون که حتما در شهر خودتون خدمت میکنین و به حسب هر فرزندتون کسری دارین الان خدمت سربازی قانونی 21 ماه می باشد اگر خرمشهر هم منطقه مرزی و محروم باشه 2 ماه هم کسر از اونحا برای شما تعلق میگیره