مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

سلام شخصی برای اخاذی با شاهد دروغین از بنده شکایت و تامین خواسته کرده به مبلغ 17میلیون تومان که این میزان پول داخل حسابم بوده ولی جز حساب هام تمامی سهام های داخل بورس رو هم مسدود کردن به مبلغ 110میلیون الان پرونده مختومه شده حسابم رفع توقیف میشه یانه؟!؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. به شعبه مربوطه درخواست رفع مسدودیت از طریق دفترخدمات قضایی ارسال کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید به مرجع توقیف ‌کننده حساب ، درخواست رفع توقیف را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ به شکل حضوری به شعبه مراجعه بفرمائید و درخواست رفع مسدودی حساب را ارائه دهید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام اگر پرونده مختومه شده حساب بانکی رفع مسدودی می‌شود