مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت

سلام از سیم کارت شخص فوت شده پیامی برای اطلاع رسانی فرستاده شده ،الان همسر کسی که پیام به دستش رسیده رفته و شاکی شده تا صاحب سیم کارت را پیدا کنه،آیا وقتی بفهمن صاحب سیم کارت فوت شده پرونده بسته میشه؟ آیا قاضی حکم برای اعضای خانواده صادر میکنه که به دادگاه مراجعه کنن برای پاسخگویی؟آیا از طریق شماره سریال گوشی میتوان بفهمنن که چه کسی پیام را ارسال کرده است؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اطلاع رسانی در مورد چه موضوعی.اگر ابلاغات قضایی منظورتان است،ورثه یا طرف دعوی میتواند موضوع فوت را به دادگاه اعلام تا تصمیم مقتضی جهت دعوت وراث به جلسه دادرسی اتخاذ شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ورثه مسسوول می‌باشند و در دادگاه باید دفاع کنند