مشاوره حقوقی رایگان - هزینه اعتراض به کروکی پلیس

ضمن عرض سلام
من نسبت به کروکی پلیس اعتراض دارم
هزینه ای که در صورت شکایت نکردن متحمل میشم حدود 3 میلیون هست اما به نظر میرسه هزینه کارشناسی بیشتر از این هست با این وجود قصد دارم این کار رو انجام بدم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که درصورتی که رای به نفع من صادر بشه، هزینه کارشناسی رو از طرف دیگه تصادف یا پلیس باید طلب کنم؟ و راه این مطالبه شکایت حقوقی جدید هست؟
یا قاضی همراه با رای این موضوع رو هم پیش بینی میکنه
ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت عدم تقصیر شما طبق نظریه کارشناسی قطعی،هزینه های دادرسی طی دادخواست حقوقی قابل مطالبه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله هزینه دادرسی و هزینه کارشناسی قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که پرونده به نفع شما باشد می‌توانید هزینه‌های خود را مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه دادرسی و هزینه کارشناسی قابل مطالبه است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رای به نفع شما شد هزینه را از مقصر قانونی مطالبه میکنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله در صورت صدور رای به نفع شما و مطالبه خسارت دادرسی در آن هزینه های دادرسی قابل مطالبه خواهد بود.همچنین جداگانه نیز خسارت دادرسی قابل مطالبه است.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اگر حکم بنفع شما صادر شود می توانید از محکوم علیه مطالبه کنید