مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در بریدگی

درود برشما
در خیابانی دارای 3 لاین در مسیر خود در لاین تند رو در حال حرکت بودم که وقتی به بریدگی نزدیک شدم ناگهان خودروی سواری از بریدگی لاین مخالف دور زد (دور کامل) و چون فاصله ی بنده با او حدودا 15 متر بود و توان کنترل کردن خودروی خود را نداشتم(سرعت خودروی من 45 کیلومتر بر ساعت) و در ضمن نمیتوانستم مسیر خود را تغییر دهم چون خودرو های دیگری در لاین های سمت راستم در حال حرکت بودند، به سپر عقب خودروی مذکور برخورد کردم، به نظر شما مقصر کیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلامتا بازدید میدانی صورت نگیرد امکانپذیر نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقصر در تصادفات در صلاحیت افسر راهنمایی و رانندگی می‌باشد‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین مقصر در تصادفات در صلاحیت افسر راهنمایی و رانندگی می‌باشد‌.