مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در بریدگی خیابان

با سلام.من یک راننده هستم که بعد از دور زدن در بلوار سه ،چهار متر بعد از دورزدن خودرو دیگری از عقب به ماشین برخورد کرده است مقصر حادثه کدام ماشین است ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقصر در تصادفات رانندگی بر عهده افسر راهنمایی و رانندگی است.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید درخواست کارشناسی کنید تامین دلیل