مشاوره حقوقی رایگان - مقصر پنجاه پنجاه در تصادف

در مسیر مستقیم در حرکت بودم که خودرو در بریدگی بلوار بدون رعایت حق تقدم به درب عقب سمت راننده زد و باعث انحراف خودرو من شد و بعد از طی مسافتی با تیر برق برخورد کردم حالا پلیس 50 درصد من را مقصر کرده به علت سرعت
اعتراض کردم هیت 3 نفره هم رای قبلی را تایید کرد حالا چکار باید کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اعتراض به هیئت 5 نفره داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید اعتراض کنید هیات 5نفره رسیدگی میکند

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

می‌توانید مجدد اعتراض و تقاضای کارشناسی هیئت 5 نفره داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر نسبت به کروکی اعتراضی دارید می‌توانید اعتراض خود را ثبت کنید تا مجدداً ترسیم شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونی باز هم اعتراض کنی تا 5 نفره و 7 نفره و 9 نفره

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجدداً می‌توانید به نظریه کارشناسی هیئت سه نفره اعتراض کنید تا موضوع برای بررسی مجدد به هیئت پنج نفره کارشناسی ارجاع شود‌.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با ارائه دلایل مشخص اعتراض کنید جهت ارجاع به هیات 5 نفره

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مجددا اعتراض کنید تا به هیئت پنج نفره ارجاع شود.