مشاوره حقوقی رایگان - مهریه بعد از فوت زوجه

با سلام همسرم 3 ماه بعد از عقد هیچ گونه تمکینی نداشته وبلافاصله بعد از عقد بدون هیچ دلیلی درخواست طلاق داده
در دوران نامزدی بدون اطلاع بنده با یکی از همکارانش به یکی از شهرهای شمال رفته ودر مسیر برگشت در اثر سانحه رانندگی فوت کردن ایا پدرش می‌تواند هم مهریه طلب کند وهم دیه سهم بنده رابه عنوان مهریه مصادره کند در صورتی که کلی با بابت هزینه‌های جشن نامزدی مفصل که به اجبار برعهده گرفته‌ام قرض کردم ودر حال حاضر چیزی ندارم واز همه مهمتر آبرویم هم رفته لطفا راهنمایی کنید چه کنم؟

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

مهریه حق زوجه است به شرطی که عقد نکاح صورت گرفته باشد
بله پدرش می توان به اندازه سهم خوش مطالبه کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله پدرش می توان به اندازه سهم خوش مطالبه کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله مهریه قابل مطالبست و دیه هم بنسبت سهم ارث میبرند