مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق فوت شده

سلام و خسته نباشید..
ایا خانومی که خودش بازنشسته اموزش پرورش هست میتونه بعد از فوت مادرش حقوق تامین اجتماعی مادرش رو هم بگیره؟؟؟؟ با این توضیح که مادر این خانوم که فوت شدن خودشون حقوق تامین اجتماعی شوهرشون رو میگرفتن بعد از فوتش... بعد شوهر فوت شد مادر حقوق رو گرفت بعد مادر فوت شده حالا این خانوم که فرزند هست میخواد ٢ تا حقوق رو با هم وصل کنه...میشه؟؟؟؟
البته بیمه گفته نمیشه و جریمه داره اگه این کارو بکنه حالا این خانوم اشنا پیدا کرده که وصل کنه.... میخوام ببینم جریمه قانونی این خانوم چیه اگه بیمه بفهمه؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

جرم محسوب میشود وچنین کاری امکانپذیر نمی باشد واگر بیمه متوجه نشود هر زمان که پی به این موضوع ببرد می تواند ل شما شکایت کند

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

با سلام،در پاسخ عرض میشود دختر در صورت مطلقه بودن میتواند حقوق پدرش را هم بگیرد و تامین اجتماعی درست راهنمایی نکرده.