مشاوره حقوقی رایگان - بهم خوردن نامزدی

سلام خانم هستم من دوماه نامزد بودم پسره بخاطر ی زن متاهل بهم زد من ی سکه رو صیغه نامم بود گرفتم و گفتم بخاطربازی با ابروم ی انگشتر اینام ک گرفتی پس نمیدم خانوادشم گفتن دوس نداشتی نده مشکل ازما بوده الان بعد گذشت سه ماه زنگ زدن ک ماطلاهامون میخایم باید پس بدی وگرنه شکایت میکنیم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هدایای نامزی را می توان پس گرفت یادهین آن و اگر عین موجود نبودمثل یا قیمتش

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید طلا را مسترد نمایید مگر شما اثبات نمایید که عین مال موجود نمیباشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هدایای نامزدی در صورت موجود بودن باید مسترد شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کاری از پیش نمی برند بگو هدیه بوده و من هم خیلی گذشت کردم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص هدایا می توانند دا‌دخواست استرداد هدایا بدهند