مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید ملک مشاع

باسلام.
بنده قطع زمینی را در سال 97 به همراه برادرم خریدم که برادرم یک ششم از خرید ملک را پرداخت کرده و حالا که من ملک را در سه طبقه ساختم در یکی از واحد ها ساکن شده و پشت قولنامه که مربوط به فروشنده است را مطالبی بدون اطلاع من اضافه کرده در قولنامه هم فقط رام من قید شده ولی پایین قولنامه او هم امضاء کرده است ولی پشت قولنامه فروشنده امضاء من نیست.دوبار تصرف عدوانی شکایت کردم اما هردو بار رد شده.الان چه نوع شکایتی کنم که به نتیجه برسم.با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید دا‌دخواست حقوقی مناسب مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بیشتر باید توضیح دهید اگر دوست داشتید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم بدون بررسی و مذاکره امکان پاسخ دقیق نمیباشد