مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون ماده 100 شهرداری

سلام عرض ادب. ایا میشود به رای کمیسیون ماده صد شهرداری مبنی بر ایجاد دسترسی به حیاط مشاعی جهت پارکینگ در دیوان عدالت اداری اعتراض کرد؟؟ با این توضیح که در گواهی پایان کار ساختمان قید شده که پارکینگ دو واحد باید در حیاط تامین شود و همچنین قید شده که حیاط مشاعی و غیرقابل تفکیک است. خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به رای کمیسیون ماده صد می توان در دیوان عدالت اداری اعتراض کرد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله قابل اعتراض است ولی برای جلوگیری از تضییع حقتان حاما از وکیل بخواهید لایحه اعتراضتان را تنظیم نماید