مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید ملک مشاع

باسلام.
بنده در سال 97 ملکی را به همراه برادرم خریدم که برادرم یک ششم پول خرید را پرداخت کرده و مابقی را من.و بعد از خرید من زمین را با رضایت برادرم ساختم و کل هزینه ساخت را بنده دادم.حالا که ملک تکمیل شده یک واحد آن را برادرم تصرف کرده و مدعی آن واحد است.قولنامه به نام من است اما در قسمت خریدار او فقط در کنار امضاء من امضاء کرده بود.حالا رفته پارسال بدون اطلاع من با مشارکت بنگاه دار پشت قولنامه فروشنده رو مطالبی اضافه کرده که من و اون شریک هستیم.و یکساله نیمه به همین منوال در آنجا تصرف دارد.دوبار تصرف عدوانی شکایت کردم که بنگاه دار و یکی از شاهدین قولنامه اومدن و شهادت دادن که ما شریک هستیم.بهترین شکایت که زود هم به نتیجه برسم چه شکایتی هست.در ضمن من اونجا ساکن نیستم.
باتشکر از شما

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

سلام
بهتره وکیل بگیرید تا بی اعتباری قولنامه و نیز باطل بودن شهادت شهود را اثبات کنه
مطهری وکیل دادگستری

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم به دلیل آنکه راهکارهای مختلف حقوقی وجود دارد برای جلوگیری از هدر رفتن وقت و هزینه شما و جهت اظهار نظر دقیق رویت اسناد و مدارک ضرورت دارد اما ظاهراً احتمال طرح دعوی رفع تصرف حقوقی شاید به نتیجه برسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات است