مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام. وارث زمینی هستم که دارای متصرف می باشد و در حال حاضر مشتری ای برای این زمین پیدا شده است و قصد خرید زمین را با همین شرایط از من دارد و خریدار عنوان می کند که کارهای حقوقی مرتبط به خلع ید کردن متصرف را خود انجام می دهد آیا واگذاری زمین با این شرایط اشکالی ندارد ؟؟ و آیا می توانم در بیع نامه بنویسم مسئولیت کشف هرگونه فساد با خریدار است ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در هر صورت اگر مشکل حقوقی پیش بیاید شما هم درگیر پرونده میشوید

محسن منوچهری

محسن منوچهری :

استان :

فروش با این شرایط اشکالی نداره. ضمنا در مبایعه نامه تمامی شرایط موجود رو قید کنید