مشاوره حقوقی رایگان - تعارض آرا

2 رای از یک دادگاه تجدید نظر اولی حکم به بطلان سند نداده است حکم دوم با درخواست خواهان با عنوان موارد مغفول مانده درحکم اول جمیع خواستهای خواهان با قرار عدم استماع مردود شمرده ودادگاه تجدید نظربه استناد حکم اول حکم به ابطال سند صادر نموده تکلیف چیست آیا میتوان با استناد به تعارض آرای صادره اعاده دادرسی 426نمود؟ وپذیرفته میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مربوط به همان موضوع باشد ممکن است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

احتمال دارد موضوع یکی نباشد ولی اگر وحدت موضوع و اصحاب باشد قابل اعادست