مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام
همسرم تقریبا شش ماه با مردی غریبه از طریق تلفن ،پیامک و فضای مجازی در ارتباط بوده از روی همه پیام هایی که با هم ردوبدل کردم عکس دارم ایا میتوانم ازش شکایت کنم ؟حکم چنین رابطه ای چیست؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. نتیجه بستگی به متن پیام ها و… دارد.
معمولا رابطه نامشروع،ومجازات شلاق

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت شود از نزدیک همدیگر را ندیده‌اند در این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به محتوای پیام‌ها و اثبات انتصاب آن به طرفین رابطه نامشروع احراز می‌گردد
بعضاً نیز به جهت پیام‌های مجازی صرف شکایت نتیجه نخواهد داد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله میتوانید
مجازات آن هشتاد ضربه شلاق

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پیشنهاد میکنیم چنین کاری نکنید چرا که عواقب خانوادگی دارد که کمترین آن طلاق می‌باشد