مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام خسته نباشید به تموم وکلای عزیز وگرامی. عزیزهمه شما وکلا نورچشم بنده واز این که وقت میزارین وبه بنده حقیر هم جواب میدهین ممنون وخاک پای همه عزیزان هستم
من گفتم که راننده شبانه وارد حیاط شده. حیاط من وپدرم یکی هستش حتی در حیاطمون هم یکی هستش من ازراننده شکایت کردم خب آگاهی به پرونده سرقت زده گفتم که من قیوم پدرم هستم وفاکتور برای وسایل که برده شده ندارم دراین میان مادرم که دوساله که رفته اومده گفته وسایل ماله منه واصلا باراننده خودم رفتم آوردم .
مادرم با کلک ازپدرم مبایعنامه گرفته واز رو اون سه سال پیش سند زده حالا ما درشکایت ابطال سند هستیم ومادرم هم میدانم جهیزیه اش که نیست وفاکتور هم ندارد حالا اگه فاکتور تازه بیارد که من قبول نداشته اعتراض خواهم داد چون ازنوشته معلوم هستش تازه فاکتور نوشته شده یا چند سال پیش بعدش اگه یه خواهر ویه برادر دیگرم رو بخواد شاهد بیاره میگم اونموقع که وسایل واسه خانه خریده شده اصلا اینها بدنیا نیامده بودن درسته یکی 28ویکی دیگه 30 سال دارن ولی من قبول نمیکنم.
سوال من این هستش من ازراننده شکایت کردم نه ازمادرم ولایحه دادم که چرا راننده بدون اجازه من وارد حیاط من اون هم شبانه شده هستش حالا اگه من درپرونده خدانکرده شکست بخورم راننده میتواند بااینکه اقرار کرده درآگاهی که بله من رفتم وارد حیاط شده وسایل روآوردم میتواند باز ازمن شکایت اعاده حیثیت کند یا خیر.
ازخود من هم لاستیک ورینگ برده حالا من فاکتور ندارم یا موقع خریدن تنها ازیه شهرستان دیگه خریدم باید حق من ضایع بشه خب موقع خرید که تنها چون خودم راننده هستم واتفاقی ازیه شهر دیگر خریدم شاهد رو ازکجا بیارم پس باید حقم باطل بشود. حالا من ازراننده شکایت کردم قاضی مادر منو هم خواهد خواست یانه. درسته سند به نامش هستش ولی میداند که ما رو سند فعلا شکایت داریم حالا هرادایی خواست که نمیتواند دربیاورد.باز ازهمه شما وکلای عزیز وگرانقدر معذرت میخواهم .

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.بعد از طرح دعوی به استناد مدارک و مستندات خویش ،شهود و… پرونده را پیش ببرید. مادرشما درصورتیکه درآن منزل سکونت نداشته حق ورود و بردن وسایل بدون اذن ساکنین را نداشته است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فاکتور از طریق کارشناسی قابل تشخیص است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قبلا پاسخ شما به صورت کامل داده شد
راننده وارد حیاط خانه مادر شما شده است و نه خانه شما
خانه متعلق به کسی است که سند مالکیت آن به اسم او است
و راننده ، جهیزیه مادر شما را برده است و اگر شما مدعی مالکیت وسایل هستید باید دلایل خود را ارایه نمایید و