مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور مزایده ای

باسلام وخسته نباشید
پسرم موتور مزاییده بدون پلاک خریده که دارای برگه مزاییده اوراقی میباشد متاسفانه امروز باماشینی که از کوچه فرعی باسرعت وارد خیابان شده برخورد کرده موتور داغون شده وپسرم به شدت زخمی شده وافسر ماشین رو مقصر نوشته اما راننده حاضر نیست خسارت موتور وصدمه بدنی پسرم رو بده ومیخواد موتور رو ببریم بیمه تا ازبیمه خسارت برای ماشینش بگیره وافسر گفته ممکنه موتور رو ببرن پارکینگ .ایا چون موتور مزاییده هست وبیمه نداره نمیتونیم از پارکینگ درش بیاریم .به نظرتون پیگیر خسارت بشیم یانه .نمیخوام موتور رو از دست بدم راننده تهدید کرده موتور مزاییده ای هست ازت میگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در خصوص اینکه پیگیر خسارت خود بشوید یا خیر یک امر شخصی می‌باشد اما بیمه می‌بایست خسارات پسر شما را بپردازد

در خصوص افت قیمت موتور نیز می‌توانید اقدام نمایید

اما اگر خودرو به پارکینگ برود برای اینکه موتور را از پارکینگ خارج کنید می‌بایست مدارک مالکیت داشته باشید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
موتور به طریق قانونی به شما منتقل شده است لذا نگران نباشید و خسارت خود را پیگیری کنید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر تفاوت آن با سایر خریدها این است که مزایده ای بودن در برگ سبز نوشته میشود و برای فروش باید به قیمت پایین تری آن را واگذار کنید توجه داشته باشید تا انتقال پلاک وجهی پرداخت نکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله پیگیری نمایید
شما باید خسارت و دیه خود را از شرکت بیمه خودرو اخذ نمایید و باید