مشاوره حقوقی رایگان - رونوشت صیغه نامه

سلام برای دریافت رو نوشت صیغه نامه موقت چه مدارکی لازم است؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. صرفا رونوشت درصورتی قابل اخذ است که یا عقد موقت ثبت شده باشد یا عاقد دردسترس و به شما رونوشت وگواهی دهد.
مدارک هویتی.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صیغه نامه موجود باشد می توانید از دفترخانه بگیرید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
با کارت ملی مراجعه کنید به دفتر ازدواج یا عاقدی که عقد را جاری کرده است و رونوشت خود را اخذ کنید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر به دفترخانه ای که عقد موقت انجام شده مراجعه کنید اگر عقد موقت ثبت نشده باشد معمولا دفتر خانه ها سند را بایگانی نمیکنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مدرک خاصی نیاز نیست اگر تشریف ببرید همان دفتر خانه به شما داده میشود مگر اینکه اصلا جزو طرفین نباشید