مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل عدم پرداخت مابقی ثمن

در یک ماه پیش خودرو خودم رو از طریق یک نمایشگاه ماشین فروختم و صاحب نمایشگاه که دوست بنده شده است خودروی من را 450 قیمت گذاشت و به اندازه 250 به من یک خودروی 206 داد و مابقی را قرار شد نقدا وقتی خودروی من فروش رفت پرداخت کند .
خودروی من را فروخت و من هم وکالت دادم و قرار ما شد که 200 میلیون پرداخت کند ولی الان میگوید ندارم و من میگویم مگر پول از خریدار نگرفتی خب چرا پول من را نمی دهی میگوید کمی صبر کن .
در حد مبالغ خرد برایم کارت به کارت میکند میگوید ندارم .
هنوز خریدار تعویض پلاک نکرده اما وکالت دادم.
آیا میتوانم تا زمانی که تعویض پلاک نکرده خودرو رو توقیف کنم و مبلغ را از نمایشگاه اخذ کنم.
چون من عملا نه خودرویی که گرفتم در حال حاضر متعلق به بنده هست و نه مبلغی دریافت کردم.
ممنون میشم جوابم را فورسماژور بدهید تا اقدام کنم.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند رویت وبررسی مفادمبایعه نامه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت الباقی ثمن معامله اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
قرارداد بایستی بررسی شود ،امکان مطالبه الباقی ثمن‌ و الزام به فک پلاک و توقیف وجود داره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول اظهارنامه و بعد مطالبه ثمن معامله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست مطالبه وجه باقیمانده ثمن معامله و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید و