مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از معلم

با سلام
من در حال حاضر 18 سال سن دارم و مشکلی در یادگیری ندارم اما سال ها قبل در کلاس چهارم ابتدایی معلمی داشتیم که وقتی کوچکترین اشتباهی میکردیم از کلاس بیرون مینداختمون وقتی سوال ریاضی میداد و ما توانایی حلشو نداشتیم بجای اینکه به ما اموزش بده ما رو از کلاس درس محروم میکرد و سر جلسه ریاضی نهایتا 10 الی 15 بار کلا بودیم دیگر در سالن باید سرپا وای میستادیم تا کلاس ریاضی تموم شه الان خیلی مشکلات توی زندگیم توی تحصیلاتم بوجود اورده و کینه ی عمیقی نسبت به اون دارم تمام دروسم عالی هست و مشکل ذهنی ندارم فقط در ریاضیات مشکل داشتم که در حال حاضر به صورت خود اموز رفعش کردم ایا میتوانم از وی شکایت کیفری کنم و حکم این کم کاری ان چیست

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. متاسفانه خیر. بهتراست موضوع را از طریق روان کاو پیگیری و نسبت به بهبود خویش اقدام نمایید.

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
خیر، مشمول مرور زمان شده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت نتیجه ای نخواهد داشت مشمول مرور زمان میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه مطلوبی حاصل نخواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است از مشاورین حوزه روانشناسی کمک بگیرید این موضوع در حال حاضر با توجه به گذشت زمان نه جنبه کیفری دارد و نه حقوقی