مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه بخشیده شده بعد از طلاق

سلام همسرم13 سال. پیش که من زندان بودم رفته طلاق غیابی گرفته ومهریه اش را بخشیده والان رفته شکایت کرده که من مهریه ام را میخوام ایا بعد از 13 سال و طلاق غیابی که گرفته میتونه الان مهریه اش را از بنده بگیره

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر یخشیده که یعنی ابرا کرده و دادگاه رد دعوی میکند، ولی شاید نبخشیده و فقط طلاق گرفته. باید بررسی کنید ببینید به چه صورت طلاق گزده.

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر نیاز به بررسی رای صادر شده است اگر صرفا هبه غیر معوض بوده باشد و در قبال طلاق نبوده باشد امکان دارد اما اگر ابرا یا در قبال طلاق باشد خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید صورتجلسه طلاق رویت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

اگر در دادنامه صادره ذکر شده است ‌که زوجه مهریه خود را بذل و ابرا کرده است دیگر زوجه نمیتواند مطالبه مهریه نماید
در غیر این صورت زوجه میتواند مطالبه مهریه نماید