مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه بخشیده شده بعد از طلاق

سلام.
خانمی هستم حدود63ساله.
بنده حدود42سال پیش ازهمسرم طلاق گرفتم.درمحضردرطلاقنامه ذکرشد بذل مهریه درازای طلاق.
دوباره بعد یک سال به دلیل داشتن فرزند برگشتم وزندگی کردم اما دیگر عقدنکردیم.
من در واقع عقلم نمیرسید و یک خانوم روستایی بودم .
بعد برگشتم صاحب دو فرزند شدم و بعد گذشت 10سال دوباره جدا شدیم و به محضررفتم ولی گفتن شما ازدواج نکرده بودید.
من 4فرزندم رابرداشتم وپی زندگی خودم رفتم و ازدواج نکردم و فرزندانم رابزرگ کردم.
دران زمان همسرم بیکار و معتادبود.
اما حالا ارثیه رسیده ووضع مالی خوبی دارد و ازدواج کرده وصاحب 3فرزندمیباشد و همه اموالش را برای آن ها گذاشته.
حالا بعدازیک عمرمن مستاجرم.مریضم.خواستم بدانم میتوانم مهریه خودم رابگیرم.
ویا فرزندانم را که آوردم وبزرگ کردم میتوانم برای نگهداری 4فرزندم که فرزند بزرگترم 10 سال داشت وفرزندکوچکم6سال درازای بزرگ کردنشان هزینه ای بگیرم.
یا این که باید بیخیال بشوم وبه زندگی فقیرانه خودم ادامه دهم تا ....
لطفا کمکم کنید.به راهنماییهای شما عاجزانه نیازمندم.
لطفابه مادر پیرتان کمک کنید.
سپاسگذارم

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
امکان دریافت هزینه های بزرگ کردن فرزندان وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
برای مطالبه مهریه ، ابتدا باید عقد ‌نکاح دوم در دادگاه احراز و اثبات گردد
و شما باید دادخواست اثبات زوجیت عقد دائم را اقامه نمایید
جهت توضیحات تکمیلی تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط برای فرزندان زیر 18 سال میتوانید دادخواست نفقه بدهید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام برای مهریه باید دادخواست اثبات نکاح دهید درصورت تمایل تماس بگیرید راهنمایی کنم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای مطالبه کردن مهریهراه دوم عقد دوم می‌بایست در دادگاه خانواده اثبات شود باید دادخواست اثبات زوجیت اقامه مبحث بسیار طولانی و مفصل است در صورتی که پاسخ خود را کامل نگرفتید می‌توانید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت برخورداری فرزندان از ارث باید درراستای اثبات نکاح و نسب فرزندان اقدام نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان مطالبه مهریه خواهید داشت و لیکن نتیجه ای حاصل نخواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و