مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در سایت صیغه یابی

من 9 میلیون تومان طی 12 ساعت و عناوین مختلف برای مهریه و هزینه مکان که قابل عودت هست و هرینه عدم بارداری که قابل عودت هست برای یک شخصی واریز کردم . الان بلاکم کرده
مراحلش چیه برای شکایت ؟
حتی روم نمیشه تلفنی سوال کنم ؟
ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به پلیس فتا مراجعه و شکایت کلاهبرداری اینترنتی طرح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و درخواست مسدودی حساب بدهید
سپس از طریق مراجع انتظامی شکایت خود را پیگیری کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به دفاترخدمات قضایی مراجعه وبه اتهام کلاهبرداری وتحصیل مال ازطریق نامشروع شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

از طریق مراجع قضایی و پلیس فتا پیگیری کنید نیازی به خجالت کشیدن نیست

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

از سایت مربوطه واز طریق پلیس فتا پیگیری کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام به شکایت کنید و به پلیس فتا ارجاع می شود و پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع می‌توان طرح شکایت کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما را به امور غیر واقع امیدوار نموده‌اند میتواند از مسائل کلاهبرداری و نهایتاً تحصیل مال از طریق نامشروع تلقی گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در وهله اول شما مرتکب جرمی نشده اید که بترسید و در وهله دوم خجالت را کنار بگذارید
مراحل زیادی دارد از ثبت شکایت تا جلسه دادرسی که طبیعا در آنی جا اموان دادن راه کار وسیع تر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به پلیس فتا مراجعه نمایید
و سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکوائیه کلاهبرداری را مطرح نمایید